علت درد کمر سمت چپ و پای چپ چیست و درمان ان

سلام خدمت آقای دکتر،من مدت دوهفته است که کمردرد سمت چپ دارم ،ولی هفته بعدش دردم بدتر شد ، طوری که به باسن و پای چپم میزد .خیلی اذیت شدم،بطوریکه دیگه نمیتونم هیچ کاری بکنم فقط بایددرازبکشم موقع نشستن وبلندشدن اذیت میشم قبلا دیسک کمر خفیف داشتم، حالانمیدونم مشکلم چی هست . دکتر به من مسکن داد گفت اگه خوب نشدی ام آرآی بده،من خانوم هستم و۲۹سالمه لطف می کنید بگی برای درمان چه کنم . درضمن ازعمل خیلی میترسم وباتهران خیلی فاصله دارم.

علت درد کمر سمت چپ و پای چپ چیست و درمان ان

علت درد کمر سمت چپ و پای چپ خصوصاً در شما که قبلاً سابقه دیسک کمر را داشته اید همان مسئله دیسک کمر می باشد.
ممکن است شما قبلاً دارای دیسک کمر خفیف بوده باشید و علائم شما به گونه دیگری تظاهر کند ولی در حال حاضر با یک علائم جدید با همان دیسک قبلی بروز می‌کند. یعنی درد منشاش در یک جا است و همان محلذقبلی دیسک شما. درد کمر که می‌تواند به پا تیر بکشد ، عموما این پا می تواند همان پای باشد که در قبل در اثر دیسک کمر درگیر شد مثلاً درد پای چپ یا اینکه پای مقابل دچار درگیری باشد و مثلا در عود جدید دیسک پای راست شما درگیر شود .
همان طور که می دانید درد دیسک کمر که به باسن و پاها تیر میکشد را سیاتیک می نامند در بسیاری از موارد سیاتیک ممکن است فرد دارای کمردرد نباشد ، که در تست عصب و عضله عموماً تا ۹۵ درصد علت درگیری سیاتیک را در ناحیه کمر حتی بدون کمر درد عنوان می‌کند.

                 علت درد کمر سمت چپ و پای چپ چیست و درمان ان
این تصور که شما چون دیسک کمر دارید و درد دیسک کمر شما یا کمر درد شما به پای شما می زنند حتماً نیاز به عمل جراحی دیسک کمر دارید خطا می باشد. در نظر داشته باشید که فقط حداکثر ۱۰ درصد بیماران و آن هم در سن بالاتر نیاز به جراحی ستون فقرات کمری دارند.
عمده بیماران کمردرد با منشا دیسک کمر و دردهای سیاتیکی می‌توانند با درمانهای غیر جراحی بهبود یابند.
امروزه درمان‌های جدیدی مانند پلاسما درمانی استفاده از لیزرهای پرتوان و استفاده از تخت دکامپرشن و روشهای صحیح و نقطه های در طب سوزنی می تواند بسیار به شما کمک کننده باشد همچنین تزریقات کودال و تزریقات اپیدورال کمر می تواند به نحو موثری از درد شما بکاهد
فراموش نکنید که ورزش های دیسک کمر که در قسمت دیسک کمر سایتمان گذاشتین بسیار بسیار برای درمان و نگهداری درمان دیسک کمر در شما مهم می باشد
در صورتی که شما ورزشهای دیسک کمر را انجام دهید به هیچ عنوان دچار درد مجددا در کارهای ساده روزانه نخواهید شد ، اما اگر فشار سنگین بیاورید و یا وقتی درد ندارید دیسک کمر خود را به تعویق بیندازید و ورزش نکنید و حتماً دیسک کمر شما مجدد عود می کند.

دکتر سپهریان

دکتر سپهریان متخصص طب فیزیکی و درد با بیش‌از پانزده سال سابقه درمان‌های غیر جراحی ستون فقرات و مفاصل دارای مقالات متعدد در زمینه یافتن راه های تشخیصی پاراکیلنیک و درمانی در بیماران با درد مزمن و سندرم های افزایش حساسیت مرکزی مانند فیبرومیالژی می‌باشد.

تماس با ما